Infància

Parlem d’infants i famílies

Els infants desenvolupen capacitats cognitives, comunicatives i físiques clarament més elevades si creixen a prop de la dansa i la música.

Sobre el projecte

A Crea Dance fem arribar el llenguatge de la dansa al col·lectiu de la primera infància i als adults que els acompanyen. Aquest llenguatge inclou tallers on es treballa amb el cos, el moviment, la música i també l’espai.

La dansa és capaç d’aportar una altra via de comunicació entre adults i petits. Compartir un espai on la sensibilitat, la imaginació, el joc i la música són protagonistes ens permeten crear uns vincles més sans i desperts.

OBJECTIUS

El programa aborda la formació de mestres, l’elaboració de tallers i experiències artístiques per als infants i les famílies tant a les escoles com en equipaments culturals.

Dansa infantil

La nostra
metodologia

A les escoles bressol i de primària proposem fer tallers participatius que portin els més petits a moure’s de manera creativa i que alhora aportin eines als educadors i educadores per tal de poder estar amb naturalitat amb els infants des d’un llenguatge no verbal.

Amb les famílies, intentem integrar els acompanyants dels infants de manera oberta i lúdica. Així, aconseguim generar un espai que fomenta aquesta comunicació no verbal entre tots els participants.

Per tal de desenvolupar el programa amb èxit, a Crea Dance comptem amb la col·laboració de la companyia BlinkFlash. www.blinkflash.org

Dansa infantil

Adolescència

Gent Gran

Capacitats diferents