Capacitats diferents

Tots som diversos

Oferim activitats de connexió amb el cos i dansa a persones amb especials dificultats i necessitats complexes de diversos centres de la Fundació Maresme.

Sobre el projecte

La Crea Dance col·labora amb la Fundació Maresme per a oferir activitats de connexió amb el cos i dansa als usuaris de diversos centres de la Fundació Maresme, que es mou per impulsar la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb especials dificultats i necessitats complexes del Maresme – principalment amb discapacitat intel·lectual – i les seves famílies.

OBJECTIUS:

Oferir una guía artística i suport als programes que la Fundació Maresme té implementats des de fa temps , especialment enfocant-nos i participant en la Nit de Gala que es presenta anul·lament al Teatre Monumental de Mataró. Us hi esperem!

Fomentar activitats de música i dansa per als treballadors de la Fundació en les què ells puguin també gaudir i desestressar-se per a millorar la qualitat de vida personal i de l’entorn laboral en general.

COL·LABOLADORS:

Capcitats diferents

La nostra
metodologia

Els professionals de les dues entitats col·laboren per identificar les necessitats de cada persona i trobar el camí més adient per a integrar i cohesionar els grups de treball que sorgeixen a mida que es desenvolupa el programa.

Capcitats diferents

Infància

Adolescència

Gent Gran