Adolescència

Explorar per créixer

La dansa i la música són eines essencials per reforçar l’autoestima i el sentit de la disciplina.

Sobre el projecte

Volem oferim un espai d’oportunitat d’aprenentatge emocional i treball artístic per als joves, facilitant a seva integració a la societat. L’ objectiu és dotar als joves d’eines i valors perquè puguin créixer personalment com a individus únics facilitant la seva integració al grup i a la societat, fomentant també els intercanvis entre generacions diferents.

OBJECTIUS

Amb el nostre programa Crea Dance, busquem generar hàbits i una visió de la vida on els joves puguin arribar a explorar diferents camins per poder créixer personalment, motivar-se i tenir un major benestar.

Poder activar tot el cos, expressar pensaments i sentiments d’una manera que no es pot fer amb paraules i gaudir-ne té uns efectes molt desitjats en persones joves, ja que es troben en un moment de transició vital molt important.

Si algun d’ells o d’elles s’hi senten còmodes i tenen aptituds raonables, per què no explorar també la via professional de la dansa? Per a aquests casos especials, la Fundació oferirà beques i assistirà els estudiants per abordar la seva professionalització, seguint el costum que té Maria Rovira de coordinar i assistir joves amb talent per obtenir beques en escoles i companyies.

Creadance

La nostra
metodologia

Proposem sessions setmanals coordinades amb els treballadors i terapeutes dels infants, famílies i adolescents per tal que comparteixin els seus coneixements als diferents grups de dansa.

Per desenvolupar el programa, la Crea Dance compta amb la col·laboració de professionals de la pedagogia i del benestar emocional.

Creadance

Infància

Gent Gran

Capacitats diferents